MTV párty - Módní policie, hurá na české hvězdičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

MTV párty - Módní policie, hurá na české hvězdičky!

Martin Chodúr a Ivona Selníková
Martin Chodúr a Ivona Selníková (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Alexandr Malachovský)

České celebrity se dokážou oblékat jako světové hvězdy! Na párty české hudební stanice MTV to dokázali...

Moderátoři Česko Slovenské SuperStar Leoš Mareš s Tinou a pozadu nezůstali ani další pozvaní hosté.

Trnem v oku všech lidí s vkusem byl jen Martin Chodúr s milenkou Ivonou Selníkovou. Ti zazářili jinak než oblečením – nepřirozeně vybělenými zuby...

Martin Chodúr (21) a Ivona Selníková (37)

Martin Chodúr a Ivona Selníková

Věkově nesourodý pár se k sobě snažil pasovat alespoň na chlup stejným oblečením. Výsledkem byl dojem, že maminka vyvedla syna, kterého oblékla stejně jako sebe. Nepomohlo ani to, že neustále cenili až nepřirozeně vybělené zuby, které zářily více než jejich bílé košile v koženém saku à la osmdesátá léta.

Hana Svobodová (22)

Hana Svobodová

S dokonalou postavou si Hanka mohla dovolit bílý top bez podprsenky a legíny s barevně výrazným vzorem. Ten je inspirován kapry koi koi a exotickou dovolenou v Thajsku, z níž se v pátek vrátila se svým Leošem Marešem. Vše doladila červenou kabelkou a náhrdelníkem.

Leoš Mareš (34) a Tina (26)

Leoš Mareš a Tina

Leoš zářil v modravém saku se záplatami na loktech, k čemuž dodal stylovou hučku. Tina zvolila výrazně červenou bundičku a siluetu prodloužila nahoru vyčesanými vlasy.

Sámer Issa (25) a Pavla Dubná (26)

Sámer Issa a Pavla Dubná

Sámer a jeho přítelkyně se stylizovali jako americký pár padesátých let. On doplnil sako inspirované uniformou baretem a Dubná neopomněla kožešinku a ozdobnou čelenku ve vlasech, která kováním ladila s páskem s třásněmi.

Ben Cristovao (23) a Monika Bagárová (16)

Ben Cristovao a Monika Bagárová

Mladičký pár byl oblečen jako z hudebního klipu. Nechyběla černá sáčka a Benovy »šprťácké« brýle s výraznými černými obroučky. Že patří k sobě, dokázali tím, že ladili šátky se stejným odstínem barvy námořnické modři.

Chcete vědět, s kým hvězdičky zrovna chodí a komu daly kopačky? Podívejte na naši novou aplikaci Kdo s kým. Kliknětě ZDE!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.