Marešovy nové šaty podle vzoru Lady Gaga jsou na světě! Obleče si je na nahé tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Marešovy nové šaty podle vzoru Lady Gaga jsou na světě! Obleče si je na nahé tělo!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátor Leoš Mareš (34) si včera vyzkoušel šaty z hovězích plátů, které si na sebe obleče v nedělním přímém přenosu Talentmanie. Prohraná sázka má jasná pravidla, a protože se Leošovi nepodařilo políbit Lady Gaga, musí nedělní superfi nále odmoderovat ve stejném kostýmu, v jakém zpěvačka vystoupila na předávání cen MTV.

Bude naostro? „To záleží na panu Marešovi, jestli si vezme spodní prádlo. Každopádně si šaty obleče na holé tělo,“ řekla návrhářka Eva Janoušková z ateliéru E.daniely, která kostým vytvořila. „Samozřejmě jsme nikdy nic podobného nešily, ale jsme prostě úžasné, takže se to povedlo,“ pochlubila se návrhářka jen chvíli poté, co šaty odzkoušela na Marešovi.

„Leoš se nejdříve lekl, když to dílo viděl, ale pak si šaty oblékl a byl docela spokojený,“ prozradila Janoušková, která je přesvědčena, že maso do neděle rozhodně nezasmrádne.

„Je úplně čerstvé, v pátek dovezené. Byl zhotoven koženkový základ, na který jsme maso aranžovaly, pak hned se kostým uložil do chladicího boxu, ve kterém se převeze do Bratislavy,“ vysvětlila Janoušková a dodala pár technických údajů.

„Spotřebovaly jsme 25 kilo masa. V pátek jsme tvořily už druhý model, minulý týden byla generálka,“ uvedla Janoušková, avšak zapomněla říct, že na šaty padlo několik býčků. A jak se s masem naloží po přenosu? „Určitě se nebude vařit, doufám, že ho třeba věnují do nějakého útulku,“ smála se návrhářka.

Mužská verze šatů Lady Gaga

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.