Herec Pavel Kříž: V mrazu točil anděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Pavel Kříž: V mrazu točil anděla!

Devítiletý Hugo (Matěj Převrátil) musí přemluvit svého strážného anděla (Pavel Kříž), aby ho ochraňoval.
Devítiletý Hugo (Matěj Převrátil) musí přemluvit svého strážného anděla (Pavel Kříž), aby ho ochraňoval. (Česká televize)

Herec a vítěz taneční soutěže StarDance Pavel Kříž (49) dotočil nový film České televize Anděl, který vznikal ve velmi drastických podmínkách!

„Pavel se v době natáčení probojoval do finále StarDance a musel skloubit náročné tréninky s prací v extrémně mrazivých, zasněžených exteriérech,“ popisuje natáčení mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Kříž coby strážný anděl uličníka Huga se ve filmu často dostává do velkého nebezpečí, a tak se herec ocitl třeba pod koly traktoru nebo v jiných nepříjemných situacích.

Režisér Karel Janák svěřil roli malého Huga Matěji Převrátilovi. V současnosti probíhají dokončovací práce, film bude poprvé prezentován na výročním zasedání Evropské vysílací unie ve švýcarském Lucernu v květnu 2011.

„Díky tomuto snímku pak ČT získá z evropských zemí kvalitní pořady pro své nejmenší diváky,“ dodává mluvčí. Přesné datum uvedení ve vysílání České televize ještě není stanoveno.

Přečtěte si
winterfreshka
25. 1. 2011 • 07:49

Vepříkovic,Bohdalka,Mareš a Gambo tak je každý "mimo"...

tunka
24. 1. 2011 • 16:19

majolko333, Pavla Kříže má ráda spousta lidí jako výborného herce, příjemného, slušného a galantního člověka a v poslední řadě i jako překvapivě výborného tanečníka. Za to tebe by nikdo nechtěl ani do toho salátu, každému by bylo hned špatně!!!!!

majolka333
24. 1. 2011 • 15:41

Znám jednu bl/b/ku blondýnu z Bohumína (odtamtud jsou všechny takové), co je z něho hotová totálně já se na ten jeho x.i.ch.t dem.en.tní nateklý nemůžu ani podívat, jak je mi odpo.rný!!!!!No ale to máte těžko, když se takové bl/bky prošlé alkoholismem a fety dívají pravidelně na tyto do.b.lba seriály, tak na tom asi tv nova vydělá dost!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.