Zlaté glóby: Róby oslnily víc než filmy. Jolie ale šlápla vedle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zlaté glóby: Róby oslnily víc než filmy. Jolie ale šlápla vedle!

PROPADÁK VEČERA - Angelina Jolie - A ještě tuplovaný! Propadl její film Cizinec a nezaujaly ani smaragdově zelené šaty. Sice jsou z dílny Versace, avšak spíš než sexidol planety v něm Angelina připomínala upejpavou starou pannu!
PROPADÁK VEČERA - Angelina Jolie - A ještě tuplovaný! Propadl její film Cizinec a nezaujaly ani smaragdově zelené šaty. Sice jsou z dílny Versace, avšak spíš než sexidol planety v něm Angelina připomínala upejpavou starou pannu! (ČTK/AP, EPA, ara)

Krásná ženská těla v neméně krásných šatech – to bylo největší lákadlo slavnostního udílení prestižních fi lmových a televizních cen Zlatý glóbus v americkém Los Angeles, kam se v neděli večer sjel výkvět hollywoodských hvězd.

Jasným vítězem se stal snímek The Social Network o počátcích sociální sítě Facebook, na které spolu dnes komunikují miliony převážně mladých lidí.

Z herců byli oceněni Colin Firth (50) za roli koktajícího britského monarchy Jiřího VI. ve filmu Králova řeč a Natalie Portman (29) za roli paranoidní baletky v dramatu Černá labuť.

Filmy samotné ale letos zastínily nádherné róby přítomných dam. Však posuďte sami...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.