Opilá Paris Hilton skončila v cele! A nebyla sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilá Paris Hilton skončila v cele! A nebyla sama...

Opilou Paris Hilton zatkla policie.
Opilou Paris Hilton zatkla policie. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Je krátce po půlnoci ze středy na čtvrtek, ulicemi Los Angeles si to cik cak od obrubníku k obrubníku šněruje luxusní McLaren Mercedes. Za jeho volantem je úplně »nadrátovaná« dědička hotelového impéria Paris Hilton (25).

Je krátce po půlnoci ze středy na čtvrtek, ulicemi Los Angeles si to cik cak od obrubníku k obrubníku šněruje luxusní McLaren Mercedes. Za jeho volantem je úplně »nadrátovaná« dědička hotelového impéria Paris Hilton (25). Společnici jí dělá dcera rockera Roda Stewarta Kimberly (26). Auto staví policisté a těžkou opilost potvrdí i následný test. Nezdárné miliardářce okamžitě nasazují želízka.

Ve 2.45 h už ale zhýralá královna večírků policejní celu opouští, její sestra Nicky zaplatila kauci a za to si mohla opilou sestru odvést... Za všechno prý může natáčení nového videoklipu, které si Paris zpestřovala popíjením margarity. „Měla jsem ale jen jednu,“ dušuje se. V tom případě jí ale zřejmě udělali koktejl do dvoulitrové sklenice...

Vyšší hladinu alkoholu v krvi naměřili policisté i Kenu Kenchervalovi (71), který se proslavil jako Cliff Barnes v americkém seriálu Dallas. Pořádnou ostudu si rovněž uřízla herečka Scarlett Johansson (21), která se v podnapilosti omylem dobývala do bytu svých sousedů, až museli zavolat policii. Noc ze středy na čtvrtek prostě byla v Hollywoodu zvlášť »žíznivá«...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.