Mladý Topolánek: Řádil ve »Špindlu« ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mladý Topolánek: Řádil ve »Špindlu« !

A co pusa na rozloučenou?
A co pusa na rozloučenou? (Archiv)

Až se příště budou natáčet Krkonošské pohádky, nebude v nich označení »Tady je Krakonošovo«, nýbrž »Tady je Topolánkovo«! Rodina bývalého premiéra a šéfa ODS Mirka Topolánka (54) si totiž naše nejvyšší hory velice oblíbila. Hlavně kvůli bujarým večírkům.

Před dvěma lety, když bylo synovi Mirka Topolánka Tomášovi šestnáct let, vzal jej taťka před Silvestrem na pořádnou pijatyku do jednoho z klubů ve Špindlerově Mlýně. A zatímco Mirek říhal do státní hymny, jeho syn si přihýbal alkoholu a obletoval přítomné missky.

Láska k mejdanům, stejnému klubu, alkoholu a misskám zůstala Tomášovi dodnes. Naposledy, už bez dohledu, zato s taťkovým kámošem Markem Dalíkem, se ve Špindlerově Mlýně objevil před Vánocemi. Jeho »obětí« se tentokráte stala miss Jana Doleželová. Oči z ní spustil až ve chvíli, kdy se přivinul k Dalíkově expartnerce Heleně Benešové. Holt ve »Špindlu« je Topolánkovo.





Přečtěte si
montevideo
31. 12. 2010 • 23:07

Ale aspoň se neobnažoval jako ten jeho otec - toskánský striptér.

opatrovnik
31. 12. 2010 • 11:33

Opět se potvrdilo,že jablko nepadá daleko od stromu. Jaký byl otec,takový je syn,jenže ,,,,,,, -táta se snažil alespoň něco kromě svých excesů i vybudovat a dokázat a syn se veze na vlně a jen jak říkají mladí "kalí".Jenže to jsou vlastně všichni- jejichž otcové se dostali k mamonu a proto dokazují že na to mají a že jim to vlastně poplatníci zpoplatní.Na západě je to běžné že otcové budují a děti rozpouští,ale protože my jsme neustále opožděni-tak to mladí dohání. Kde není žalobce -není soudce a není ani trest.Jen aby nakonec se národ nedostal s klíči před Parlament a nechtěl to vše vyčistit -.je to vlastně Augliášův chlév.

mbfas
31. 12. 2010 • 07:43

Asi mu nikdo nevysvětlil, že dámě se ruka ve skutečnosti nelíbá, na druhou stranu, kdo ho to měl naučit, táta se to jako hospodský asi taky nenaučil - no jak se říká, křupan zůstane křupanem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.