Herečka Zuzana Fialová: Prostíráme vždy pro jednoho navíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herečka Zuzana Fialová: Prostíráme vždy pro jednoho navíc

Fotografie
Fotografie (internal)

Celá rodina se posadí ke štědrovečerní hostině, ale jedno místo zůstává přesto volné. Že by se někdo přepočítal? Ani náhodou. Slovenská herečka Zuzana Fialová (36) udržuje při Vánocích zvyk, který se naučila od své matky. U stolu tak prostírá pro jednoho navíc.

„Je to pro někoho, kdo by šel náhodou kolem a neměl s kým trávit svátky," vysvětluje herečka, kterou čeští diváci znají ze seriálu Kriminálka Staré Město nebo z filmu Medvídek.

Vánoční svátky tráví Fialová doma s rodinou. Společně vzpomínají na všechny, kteří už s nimi nemohou být. „Vzpomínáme na mrtvé, protože nám chybí u stolu. Je to ale s humorem, takže je to spíše veselé povídání," říká.

Po rozbalování dárků se herečka pustí do vaření punče, protože po desáté večer pořádá doma pro přátele párty. Letos se jim mohla pochlubit netradičním dárkem. Pod stromečkem totiž našla mimo jiné i hnědé pončo.

Hned po svátcích vyráží Fialová do Itálie, kde bude na horách vítat Nový rok. Bude si tam chtít splnit svůj velký sen. „Chtěla bych se na Silvestra projíždět s koňským spřežením. Chtěla bych být zabalená do deky a kožešin a pozorovat italské a rakouské vesničky, které bývají večer překrásně nasvícené," uzavřela Fialová svoje vyprávění.

ČTĚTE TAKÉ

Maroš Kramár: Moje děti píší Ježíškovi mailem!

Když Christovou okradli, zachránila ji Verešová!

Jan Kraus: Ovládl slovenské TýTý!

Ordinace ve »slovenské« zahradě

Obsluhoval jsem anglického krále: Menzelovi řádili jako milionáři! Na vozíku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.