Kostelný s Fialovou: Rodiče ve strachu, návrat v nedohlednu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kostelný s Fialovou: Rodiče ve strachu, návrat v nedohlednu

Návrat Ľuboše Kostelného a Zuzany Fialové z Moskvy je v nedohlednu.
Návrat Ľuboše Kostelného a Zuzany Fialové z Moskvy je v nedohlednu. (SND, ara)

Herci Ľuboš Kostelný (29) a Zuzana Fialová (36) zůstávají po atentátu na moskevské letiště stále v nemocnici. Dny strachu a bolesti si prožívají i jejich rodiče. Návrat milovaných dětí je v nedohlednu.

Podle prvních zpráv se zdálo, že Kostelný s Fialovou vyvázli z teroristického útoku jen s pád oděrkami. Postupem času se ale ukázalo, že jejich zdravotní stav je mnohem horší. Operaci se podle všeho nejprve podrobila Zuzana Fialová a na operační sál musel nakonec i její kolega.

Rodiče Fialové i Kostelného se bojí

Strašné chvíle si ale prožívají i jejich nejbližší – rodiče. Zprávy mají jen kusé a netuší, kdy se Zuzana s Ľubošem budou moc vrátit. „Zatím nevím nic nového, jen že Ľuboše v úterý operovali a měl by snad být v pořádku,“ řekla serveru pluska.sk hercova maminka Marie Kostelná.

Ve stejné nejistotě a strachu ale žije i otec Zuzany Fialové Ivan. „Velmi se mě zpráva o Zuzčině hospitalizaci dotkla, bylo to strašné,“ svěřil se slovenskému serveru i pan Fiala a dodal, že nějaké operace už Zuzana prodělala a ještě ji některé čekají. Jedinou útěchou mu je dceřino ujištění, že se o ni v Moskvě dobře starají.






Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.