Kolářová odhalila milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolářová odhalila milence!

Čížkovský je do Janiky moc zamilovaný a dokonce jí bude produkovatjejí první videoklip!
Čížkovský je do Janiky moc zamilovaný a dokonce jí bude produkovatjejí první videoklip! (pro Aha! – Jarmila Kovaříková)

PRAHA/BRNO – Finalistka druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Janika Kolářová (18) našla lásku! Stal se jí producent a herec, známý třeba coby Šány z komedie Copak je to za vojáka, Václav Čížkovský (42). „Jsme spolu už skoro tři měsíce,“ přiznal deníku Aha! Čížkovský, který je prý zamilovaný jako školák. A city jsou, zdá se, oboustranné! „Jsem opravdu moc zamilovaná,“ přiznala nám Janika.

Janiku s Václavem jsme zastihli při venčení Janičiny tříměsíční fenky zlatého retrívra Sávy. „Jmenuje se tak podle Janičiny oblíbené muzikálové postavy ze Šumaře na střeše,“ říká Václav, který se s Janikou seznámil na jedné charitativní akci na pražském magistrátu. „Začali jsme si telefonovat a nějak samovolně to najednou přerostlo v něco hlubšího. Strávili jsme spolu léto, sjezdili Moravu s několika koncerty a Janika mě představila v Brně i rodičům. Její tatínek mi nabídl i tykání, prý jsme stejně staří,“ směje se Čížkovský v narážce navěkový rozdíl, který milence dělí.

Janika Kolářová je z Brna, její rodiče jsou herci v Městském divadle v Brně. Sama Janika prý neví, po kterém z rodičů má tu krásnou kakaovou pleť, Kolářovi ji adoptovali jako miminko. Tajemstvím zůstává i země jejího původu, Janika po ní nepátrá. Je spokojená a šťastná tak, jak je, zvláště teď, když má ve svém životě muže, kterého miluje.

9.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.