Upovídaný »sexy zajíček« prozradil tajemství: Šéf Playboye je dementní děda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Upovídaný »sexy zajíček« prozradil tajemství: Šéf Playboye je dementní děda!

Janine Habeck
Janine Habeck (Profimedia.cz, Playboy)

Už 57 let stojí Hugh Hefner (84) v čele impéria vybudovaného na základech pánského časopisu Playboy. I po osmdesátce byl symbolem zdraví a sexu se rozhodně neodříkal. Jeden z jeho zajíčků teď ale prozradil, že Hefner ve skutečnosti trpí silnou demencí.

Německá playmate Janine Habeck (27) žila v letech 2006 až 2008 v jednom z Hefnerových sídel, účastnila se všech divokých večírků a obdivovala Hefnerovu vitalitu. Pak zakladatele Playboye dva roky neviděla a opět se setkali až před pár dny. „Úplně jsem se zděsila, jak sešel. Vykazoval všechny příznaky demence. Čtyřikrát se mě ptal, jak se mi vede a jestli jsem vdaná,“ říká Janine.

Během pobytu v Los Angeles viděla, že Hefner nepoznává ani své milované zajíčky. Ve čtvrtek také šokoval personál jedné hollywoodské restaurace, kam zašel s menší společností na večeři. Zatímco si ostatní objednávali jídlo, Hefner vytáhl ze sáčku pečenou bramboru a kousek vepřového. Číšník myslel, že jde o žert, ale Hefner se přímo před jeho očima najedl z vlastních zásob.

Hugh Hefner

Hefner pro Playboy svlékl třeba Pamelu Anderson.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.