Háma chce miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Háma chce miminko

Aleš Háma si velice oblíbil svou čtyřměsíční hereckou dcerku Nikolku.
Aleš Háma si velice oblíbil svou čtyřměsíční hereckou dcerku Nikolku. (Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – „Od té doby, co natáčím film, kde hraji tatínka malému miminku, bych chtěl další dítě. Říkali jsme si s manželkou, že bychom nějaké další vyrobili,“ svěřil se deníku Aha! Aleš Háma (33), ve skutečném životě otec pětiletého Jáchyma, který právě pracuje na filmu Kolotoč.

Tam kromě jeho herecké manželky Tatiany Vilhelmové uvidíme i čtyřměsíční holčičku Nikolku.

Odlehčenou komedii napsala Lucie Konečná, autorka seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hereckým manželům Tatianě Vilhelmové a Alešovi Hámovi se narodí miminko. Všechno se ale v rodině otočí naruby a Tatiana se touží vrátit do práce, a tak na mateřské zůstává Aleš. Jejich přátele si zahrají Petr Čtvrtníček a Klára Melíšková. „Příběh je kontrastem dvou světů, kdy jedna rodina bere vše moc vážně, a druhá naopak nic neřeší. Myslím, že to bude hodně zábavný film,“ smála se režisérka Zuzana Zemanová.

„Docela jsem se do role vžil. Hraji muže v domácnosti. Musím umět prát, žehlit, uklízet, a to já vše zvládám. Doma se s manželkou v uklízení střídáme. Nejvíce mi vadí scény, kdy mám na sobě jen trenky. Hodně jsem přes léto ztloustl. Jsem stydlivý, a odhalený se necítím moc dobře. Z Tatiany jsem měl trochu strach, protože působí přísně a je dost herecky ostřílená, ale nakonec se mi s ní hraje dobře,“ svěřil se Háma. A co na svého kolegu říká Tatiana? „Jsem ráda, že pracuji s Alešem, přála jsem si ho za kolegu,“ svěřila se. Film odvysílá v březnu Česká televize.

8.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.