Talentmanii vyhrála operní pěvkyně Janečková, favorit Sulej propadl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Talentmanii vyhrála operní pěvkyně Janečková, favorit Sulej propadl…

Fotografie
Fotografie (internal)

A je to tady. I Talentmanie zná svého výherce, respektive výherkyni. Jen s velmi těsným náskokem si nakonec 150 tisíc euro, tedy téměř 4 miliony korun, odnáší operní zpěvačka Patricia Janečková.

A je to tady. I Talentmanie zná svého výherce, respektive výherkyni. Jen s velmi těsným náskokem si nakonec 150 tisíc euro, tedy téměř 4 miliony korun, odnáší operní zpěvačka Patrícia Janečková.

To byl boj… Deset superfinalistů Talentmanie včera bojovalo o astronomickou výhru 150 000 euro, přes velké úsílí ale bylo jasné, že zvítězit může jen jeden. Velký favorit Milan Sulej sice opět zahrál lidem na city, když děkoval rodičům, že ho adoptovali z kojeneckého ústavu, jeho zpěvácký výkon ale tentokrát nestačil a z top 10 letěl pryč jako první.

Ani do první trojky se neprobojoval oblíbenec Paľa Habery tanečník electric boogie Matúš Pišný a v posledním superduelu se tak nakonec utkala Alena Smolíková s tančící fenkou Keysi a operní pěvkyně Patrícia Janečková. Po tvrdém boji nakonec s těsnou převahou jen několika málo hlasů získala prvenství a tučnou finanční odměnu mladičká interpretka operních děl Janečková.

Milan Sulej byl v superfinále nejhorší.

ČTĚTE TAKÉ

Souboj talentů: Do boje jde tyran a muž s rakovinou!

Hvězda X Factoru Sulej: Návrat po operaci nádoru!

Dnes končí »novácká« Talentmania! Nedělní Aha! zpovídalo finalisty: Jak rozfofrují 4 miliony!

Talentmanie: »Operní diva« Patrícia šokovala!

Šaty z hovězího pro Mareše jsou připraveny, ale organizátoři se bojí... Leoši, pozor na zvířata!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.