Václav Klaus mladší si vyrazil na party - S blondýnkou po boku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Klaus mladší si vyrazil na party - S blondýnkou po boku!

Prezidentův syn Václav Klaus mladší se na párty dostavil s usměvavou Terezou Kakosovou. Domů odcházeli společně a Kakosová si řekla o rámě.
Prezidentův syn Václav Klaus mladší se na párty dostavil s usměvavou Terezou Kakosovou. Domů odcházeli společně a Kakosová si řekla o rámě. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Po boku šaramantní blondýnky se včera v Primátorské rezidenci u pražského magistrátu objevil prezidentův syn a ředitel Prvního obnoveného reálného gymnázia v Praze Václav Klaus mladší (41). Konala se zde párty, na níž své kulinářské umění představilo deset nejlepších českých restaurací.

Dobré jídlo a pití, zábavu, ale i možná tvořící se vztah. To vše si ve středu večer v Primátorově rezidenci vychutnával Václav Klaus ml., který se na Gurmán Party, jíž pořádala společnost Mattoni, objevil s šaramantní blondýnkou. Spolu s ostatními si pak mohl pochutnávat na gnochi carbonara s černými lanýži, marinovaném mořském ďasu s makovým olejem a řapíkatým celerem, italských a španělských vínech a dalších pamlscích.

„Jiskřivé pohledy, špitání, tisk rukou. Oba na sobě mohli oči nechat,“ řekla Aha! jedna z účastnic akce. „Nešlo si jich nevšimnout. Koukali po sobě stále,“ dodala.

Onou půvabnou blondýnkou je bývalá mluvčí mobilního operátora Paegas Tereza Kakosová (41). Ta nejen, že je ředitelkou firmy, která se zabývá marketingem, reklamou a prodejem autodoplňků pro psy, ale zároveň provozuje na internetu svůj blog. Zřejmě je pěkná dračice, protože řada příspěvků se týká sexu. A také ostře pranýřovala otce svého ctitele.

„Není to přítelkyně v tom smyslu, jak si myslíte. Je to má známá. Nebydlíme spolu, ani nepodnikáme jiné společné aktivity,“ sdělil Aha! Václav Klaus mladší. Ten od jara žije s manželkou Kamilou odloučeně. „Od té doby žádný další posun v naší rodinné záležitosti nenastal,“ doplnil.


 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.