Večer vzpomenou na zesnulého Muka! Převezme vdova Slavíka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Večer vzpomenou na zesnulého Muka! Převezme vdova Slavíka?

Fotografie
Fotografie (internal)

A je to opět tady! Už dnes večer předají ve Státní opeře v Praze České slavíky za rok 2010. Během galavečera, který po vyhazovu Dary Rolins (37) moderuje Libor Bouček (29), dojde i na vzpomínku na letos zesnulého zpěváka Petra Muka (†45). „To byla taková osobnost naší populární hudby, že na něj nemůžeme nevzpomenout,“ řekl deníku Aha! šéf Slavíka Jaroslav Těšínský (60) z agentury Musica Bohemica. Znamená to, že Muk dostane Slavíka in memoriam?

„Ne, Slavíka nedostane. Formu, jakou na Petra Muka vzpomeneme, uvidíte v televizi. Nechme to jako překvapení. Řeknu jen to, že jsme pozvali jeho manželku Evu,“ říká Těšínský. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že po vzpomínkovém medailonku zazpívá Petr Kolář (43) Mukovu píseň Tančíš sama.

In memoriam má pak zpěvák dostat speciální cenu za nejoblíbenější rádiovou píseň tohoto roku »A stejně tě ztrácím«. Ta je z desky, která vyšla krátce před jeho náhlou smrtí letos v květnu.

Jedním z předávajících bude letos na Slavíku i Jan Kraus (57), tvář televize Prima, kde moderuje svoji talkshow a také sedí v porotě zítra končící soutěže Česko Slovensko má talent. Vedení Primy z toho podle našich informací vůbec nadšené není, přiznat to ale nechce.

„Nevidíme jediný důvod, proč by nám to mělo vadit. Toto jsou čistě záležitosti pana Krause,“ řekla deníku Aha! mluvčí Primy Jana Kocová.

Pořadatelé Slavíka pozvali vdovu Evu i Mukovu dceru Noemi.

Výsledky Českého slavíka Mattoni 2010 a další pikantnosti z galavečera čtěte v Nedělním Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.