Dana Syslová v Ulici: Život měla drsnější než jakýkoliv seriál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Syslová v Ulici: Život měla drsnější než jakýkoliv seriál!

Dana Syslová coby Amálie Seidlová.
Dana Syslová coby Amálie Seidlová. (TV Nova)

Do nováckého nekonečného seriálu Ulice naskočila Dana Syslová (65), kterou televizní diváci znají například ze seriálů Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě! Zde si zahraje bodrou Amálii Seidlovou, maminku lékaře Seidla v podání Martina Pechláta (36). Tak drsný osud, jaký si herečka prožila ve skutečnosti, jí ale žádný scenárista nevymyslí.

..

Málokdo tuší, že se Syslovou, která navenek působí velmi energickým a veselým dojem, si osud několikrát dost ošklivě pohrál. V roce 1992 se musela rozloučit se svým manželem, hercem Vlastimilem Haškem (†64), který zemřel přímo doma na infarkt. Pochovala i jediného syna, který se oběsil.

„Dlouhá léta jsem si vyčítala, že jsem se měla zachovat nějak jinak, něco udělat jinak, ale časem jsem pochopila, že to vlastně nebyla má vina, že by se to stalo, ať bych se zachovala jakkoli,“ řekla k tomu před časem Syslová, která navíc před čtyřmi lety bojovala s rakovinou.

S temnými silami si bude zahrávat i v Ulici. „Přijede na inspekci synova nového bytu a Seidlům přiveze velký talisman, který má rodinu chránit od všeho zlého a negativního. S její vírou v alternativní medicínu a tajemné síly si užijí nejenom oni,“ uvedla na adresu nové postavy Eva Měšťáková z tiskového oddělení Novy.

Manželem Syslové byl herec Vlastimil Hašek, jejich syn spáchal sebevraždu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.