Veronika Freimanová: Věno pro milence! 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Freimanová: Věno pro milence! 10 milionů!

Veronika Freimanová
Veronika Freimanová (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Herečka Veronika Freimanová (55), hvězda seriálu Vyprávěj a komedie Sněženky a machři, kterou včera odvysílala televize Nova, může druhou mízu prožívat bez starostí! V životě má novou lásku, kterou je známý jihočeský architekt Vladimír Bouček. A právě on je tím, s kým si herečka užívá i milionů, jež získala v rámci porozvodového vypořádání s exmanželem Jaroslavem Brabcem (56)!

S novým milencem se paní Veronika na veřejnosti objevila předevčírem večer, kdy ji přišel podpořit na představení Divadla Bez zábradlí, kde herečka účinkuje ve hře Milostné dopisy. Z centra Prahy odjeli do Veroničina bytu v komplexu novostaveb u Michelského lesa. Tady se před objektivy našich fotografů vášnivě políbili a odjeli nahoru do bytu, který Veronika obývá se svými dcerami Terezou a Markétou.

„Freimanová opustila byt na Malé Straně, kde bydlela s manželem už dlouho předtím, než v médiích prasklo, že už s Brabcem jako pár nežijí. V rámci porozvodového vypořádání ho prodali za nějakých dvacet milionů korun a peníze si rozdělili,“ prozradil zdroj deníku Aha! s tím, že peníze Veronika použila mimo jiné i na zaplacení bytu, kde si teď užívá s novým partnerem.

Podle dalších informací má paní Veronika novou lásku a vztah již delší dobu, nevěděly však o něm ani její dcery – partnera prý před nimi tajila.

„Rozchod Veroniky s Brabcem nebyl příjemný a zůstala po něm spousta jizev. Dokud si Veronika nebyla jistá, že nový muž je ten pravý, nechtěla ho dcerám ukazovat. Holky si prošly těžkým obdobím v souvislosti s mediálním kolotočem okolo táty a jeho milenky, proto ho tajila, aby to nezačalo nanovo,“ dodává zdroj z okolí známé herečky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.