Lucie Bílá - V těle Chaplina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá - V těle Chaplina!

Bílá o sobě tvrdí, že má s Chaplinem hodně společného.
Bílá o sobě tvrdí, že má s Chaplinem hodně společného. (pro Aha! – kalendář Proměny 2011/Petr Kurečka, Marek Škarpa, Lukáš Fronk, Aha! – Karel Kopáč, ara)

Dvanáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá (44) si ze sebe umí udělat legraci! Dokázala to, když kývla na focení pro charitativní kalendář Proměny 2011, pro nějž se nechala nalíčit jako Charlie Chaplin. Byla od něj k nerozeznání. Z fl eku by za něj mohla natočit další grotesky!

„Když za mnou přišli z produkce, uvědomila jsem si, že je to logické. Ano, já jsem Chaplin. Oba jsme ve znamení Berana a stejně jako jemu i mně je občas smutno, když se směju,“ svěřila se nám Lucie s tím, že samotné focení kalendáře pro nadaci Archa Chantal Poullain netrvalo dlouho. Kvůli předvánočnímu turné v kostelích totiž ani nemá moc času.

„Už jich mám za sebou několik. Hrozná zima, ale atmosféra nádherná. Zájem je takový, že musíme přidávat a zdvojovat představení,“ raduje se Bílá. Českého smutného klauna čeká ale ještě jedna velká událost – Český Slavík Matonni 2010. Lucii reálně »hrozí«, že se potřinácté stane zpěvačkou roku. „Ať to dopadne jakkoliv, nikdy si nepřestanu vážit těch, co mi posílají hlasy.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.