StarDance! Alexander Hemala (58) nechtěl být za důchodce: Obarvil si vlasy! A stejně mu to nepomohlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

StarDance! Alexander Hemala (58) nechtěl být za důchodce: Obarvil si vlasy! A stejně mu to nepomohlo!

Hemalovy obarvené hlavy si nešlo nevšimnout.
Hemalovy obarvené hlavy si nešlo nevšimnout. (Aha! – Petr Novotný, David Kundrát, Marek Pátek)

Účinkování Alexandera Hemaly v taneční show StarDance s bývalým hlasatelem České televize pěkné zamávalo. Ženatý Saša nechtěl před taneční partnerkou Jitkou Šorfovou vypadat jako vilný stařík, a tak si podle zjištění Nedělního Aha! nechal před včerejším přímým přenosem StarDance obarvit vlasy. I tak ale v soutěži skončil.

„Je to moc sympatická mladá dáma,“ prohlásil před startem StarDance Saša Hemala o Jitce Šorfové. „Je to moc příjemný člověk,“ řekla pro změnu o Hemalovi maminka dvou dcer Šorfová.

Minulý týden ani včera, kdy spolu tančili tango, si nešlo nevšimnout, jak se Hemala tetelí a nespouští ze své lektorky oči. „To se ti to tancuje, Sašo,“ trefoval se večer do bývalého hlasatele moderátor StarDance Marek Eben (52). A zadýchaný Hemala jen přikyvoval. Netancoval nijak zázračně, ale to je přesně to, co soutěž potřebuje.

„Divačky v jeho letech mu strašně fandí a posílají mu hodně hlasů,“ tvrdil nám ještě odpoledne zdroj ze zákulisí StarDance. Jenže nový, mladistvější vzhled moderátorovi bohužel příliš nepomohl. Jeho taneční umění ani obarvené vlasy tentokrát Hemalovy fanynky příliš nenadchly, a tak se se soutěží musel rozloučit.

Co asi na Sašovo předvádění se říká jeho manželka Vlasta?

Ze StarDance večer vypadli: Alexander Hemala a Jitka Šorfová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.