Bendová, Novotný & spol. - Dovolená za půl milionu korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bendová, Novotný & spol. - Dovolená za půl milionu korun!

 (: Martin PŘIBYL, Marek PÁTEK, Hana KALVACHOVÁ a archiv)

Chorvatská Istrie, italské Bibione, dovolená v Tatrách? Pche, tady mnoho českých slavných nepotkáte. Dávají totiž přednost exotičtějším místům! A tak plavou s delfíny na Havaji, kupují doutníky na Kubě a nebo se koupají na nejlepších plážích na Filipínách. Kdo byl v létě největším cestovatelem? A koho to stálo nejvíce?

● Slavní na cestách
● Kdo toho nejvíc nalítal?

Alice Bendová (32), herečka
Do New Yorku na koncert

Alice letos vyrazila na neobvyklou dovolenou. S manželem Václavem odjela na osmidenní zájezd do New Yorku. Nebyla to jen obyčejná dovolená. Alice pobyt spojila i s dárkem k narozeninám manžela, který si dlouho přál vidět kapelu Bon Jovi naživo při koncertě. A ten se konal právě v New Yorku.

Petr Novotný (58), bavič
Ten chlap se snad nezastaví

Novotný je jedním z nejvášnivějších cestovatelů mezi celebritami. Jeho největší vášní je řecký ostrov Kréta, tu navštívil už padesátkrát, hned za ní jsou exotické země. Letos si jich užije do sytosti. Po pro něj obyčejné dovolené v Evropě navštíví nejdříve napůl pracovně s Františkem Ringo Čechem (63) Mongolsko. Pak se spolu přesunou do čínské provincie Makao a před koncem roku navštíví Patagonii v Chile.

Dan Nekonečný (39), zpěvák
Plaval s delfíny

Dan nekonečný se netají láskou k exotickým krajům a dívkám. Proto se každý rok vydává do nejkrásnějších koutů planety. Letos se Dan na skok zastavil nejdříve na koupání s delfíny a velrybami na Havaji. Další jeho cesta vedla na sloní ostrov Elephant u Bombaje, kde navštívil kněžky v Šivově chrámu.

Eva Aichmajerová (28), moderátorka
Procestovala Filipíny

Evě se splnil sen o ráji na zemi. Podařilo se jí totiž strávit měsíc na exotických Filipínách v Tichém oceánu. Nebyla tu jen za odpočinkem, ale i za prací. Jako moderátorka tu natáčela třídílný dokument o místní podmořské fauně a floře. Mezi natáčením si Eva i štáb našli dost času na odpočinek a bílé písečné pláže.

Eva Horzinková (29),soutěžící z Big Brother
Koukala se na doutníky

Eva si dopřála vysněnou dovolenou. Vyrazila na ni za zbytek výhry z reality show a vzala na ni sestru Kláru, jejího manžela Petra a jejich dceru Karličku. Na Kubě se chovali jako správní turisté, prohlédli si Havanu, továrnu na výrobu rumu a doutníků a zvládli i rybaření.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.