Zpěvák Daniel Landa - Obviněn ze žhářství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvák Daniel Landa - Obviněn ze žhářství!

Olga Lounová a Dan Landa jsou hlavními postavami klipu k závěrečné písni filmu Tacho.
Olga Lounová a Dan Landa jsou hlavními postavami klipu k závěrečné písni filmu Tacho. (Aha! – Martin Hykl)

V pondělí okolo šesté hodiny večerní hořelo na Vyšehradě poblíž domu Daniela Landy (41)! Zpěvák, jak se nakonec ukázalo, byl obviněn ze žhářství. Oheň však zapálil cíleně! S manželkou Mirjam Landovou (41) totiž natáčeli klip k závěrečné písni nově připravovaného filmu Tacho, který bude mít premiéru první prosincový den.

Samotnému natáčení předcházelo mnoho problémů. „Ještě ráno jsme neměli písničku ani text k písni, ke které jsem v šest večer měla začít natáčet klip. To je typická landovina, že vše dělá na poslední chvíli, já to přímo nesnáším,“ spustila režisérka filmu, manželka Dana Landy. „Celou noc skládal hudbu a psal text. Ráno pak točil muziku, písnička byla hotová ve tři odpoledne a v šest už se dělaly synchrony a začal se točit klip,“ dodala Landová. Hlavní role v klipu patří samozřejmě Landovi a hlavní hrdince filmu z prostředí automobilových závodníků Olze Lounové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.