Paris Hilton pořádala Halloween bohatých: Velká párty s rodiči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Paris Hilton pořádala Halloween bohatých: Velká párty s rodiči!

Paris se vítá s indiánským náčelníkem, který přišel ochutnat její »ohnivou vodu«.
Paris se vítá s indiánským náčelníkem, který přišel ochutnat její »ohnivou vodu«. (Profimedia.cz)

„Letos rozhodně nechci vypadat jako nějaká hloupá blondýnka,“ řekla bohatá dědička Paris Hilton (29) na dotaz, jak oslaví Halloween. Novináře tím vyděsila víc, než kdyby slíbila přijít za oživlou mrtvolu. Ale byl to z její strany jen vtip. Když v pátek večer vítala hosty u vchodu svého sídla, byla blonďatější než kdy předtím.

Strašidel se v jejím domě v kalifornském Los Angeles sešlo víc než dost, ale Paris vsadila na sex. Převlékla se za hostesku a v miniaturních modrých šortkách a na vysokých červených podpatcích byla k nepřehlédnutí. Její hosteska ovšem poněkud připomínala prostitutku.

Paris, která měla letos několikrát problémy se zákonem kvůli drogám, měla na večírku i vlastní policii. Za tu se totiž přestrojili její vlastní rodiče, maminka Kathy a tatínek Ricky.

K vidění byla i lepá modrá děva z filmu Avatar, indián či žena s hady na hlavě symbolizující Medúzu z řeckých bájí. V kámen ale nikoho neproměnila. Naopak, šampaňské teklo proudem a večírek trval až do rána. Kdo získal srdce, případně tělo hostesky, se neví.

Ale všichni viděli, jak si to bývalá milenka zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera (84) Karissa Shannon (21) »rozdává« kousek od vchodu se svým novým přítelem. Hollywood bude mít zase pár dní o čem mluvit.

Na večírek dorazili i rodiče Paris. Máma Kathy (51). Společenská celebrita, televizní moderátorka a herečka. Za Ricka se provdala v roce 1979 a vedle Paris mají ještě druhou dceru Nicky (27) a syny Barrona (21) a Conrada (16). Táta Ricky (55). Vnuk zakladatele hotelů Hilton. Obchodník s nemovitostmi, prodal jich už za 40 miliard korun. V Los Angeles má sídlo za 200 milionů korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.