Baron Prášil: Vondráčková zářila, Laurinová trpěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Baron Prášil: Vondráčková zářila, Laurinová trpěla!

Zleva pupkatý Vilém Čok, Sabina Laurinová, Daniel Barták, Helena Vondráčková a Marian Vojtko.
Zleva pupkatý Vilém Čok, Sabina Laurinová, Daniel Barták, Helena Vondráčková a Marian Vojtko. (pro Aha! – Martin J. Polák)

Jen několik týdnů měla zpěvačka Helena Vondráčková (63) na to, aby se sžila s rolí Evelíny v muzikálu Baron Prášil. I v tomto případě ale potvrdila pověst velké profesionálky a všem pochybovačům, kteří nad jejím angažmá v Divadle Broadway kroutili hlavou, spadla čelist.

„Helena všechno zvládla na výbornou. Jsme moc rádi, že do muzikálu nastoupila a nahradila tak vytíženou Martu Jandovou, role Evelíny jí opravdu sedí,“ pochvaloval si zpěvaččiny pěvecké a taneční výkony producent Oldřich Lichtenberg.

Vondráčková navíc měla na přípravu o týden méně času, protože se premiéra z 21. října přesunula už na 15. říjen. Zato výkon Sabiny Laurinové, která v muzikálu hraje servírku Patricii, diváky moc nenadchl.

„Herečka v tom ale byla nevinně, na poslední chvíli totiž onemocněla, ale snažila se ze všech sil,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí muzikálu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.