Kateřina Brožová V reality show! Proti Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kateřina Brožová V reality show! Proti Vondráčkové

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (pro Aha!: Martin MICHAL)

BRATISLAVA – Zpěvačka Helena Vondráčková (59) nastupuje do reality show! A její konkurentkou bude další zpěvačka a herečka Kateřina Brožová (38). Obě slavné Češky toho tak na Slovensku spojí mnohem víc, než přebírání štafetového kolíku v muzikálu Hello, Dolly!

Zpěvačky se totiž na podzim společně objeví ve slovenské televizi Markíza v megashow Taneční horečka, která se bude vysílat každý týden až do Vánoc. Jedná se o obdobu pořadu Star Dance, který od podzimu uvede i Česká televize, a ve kterém budou slavné osobnosti jako Jan Čenský nebo Mahulena Bočanová v přímých přenosech soutěžit v tanci. Diváci je pak budou hlasováním týden co týden vyřazovat a hodnotit, jak se Vondráčková, Brožová a několik dalších slovenských celebrit vyrovná se společenskými a latinskoamerickými tanci. Tvůrčí tým sází na eleganci, noblesu, dobré způsoby a kouzlo tance. „Je to formát, který od účinkujících vyžaduje maximální nasazení. Musí být k dispozici jednak v době příprav formátu, jednak po jeho spuštění. Je to časově, fyzicky i psychicky náročné,“ říká generální ředitel Markízy Václav Mika. Která z českých hvězd slovenské diváky zaujme více? To se ještě uvidí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.