Exkluzivně Sarah Jessica Parker. Končím s kariérou, chci dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Exkluzivně Sarah Jessica Parker. Končím s kariérou, chci dítě

Hvězda seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker
Hvězda seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker

To se mi ještě nestalo! Když jsem dorazila do salonku milánského hotelu, už na mě čekala. Ikona z kultovního seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker (40). Žádné zpoždění, ani hvězdné manýry!

Přivítala mě krásná a usměvavá žena. „Ráda chodím přesně, aby na mě nikdo nemusel čekat,“ vyrazila mi dech.

Seriál Sex ve městě z vás vytvořil módní ikonu a žádanou herečku. Jak to vidíte vy?
»Sex« byl velký kus mého života, děkuji za něj, ale stačilo mi to. Ze začátku jsme si to s holkami užívaly, ale při natáčení posledních dílů jsme si nemohly přijít na jméno. Teď už jsou naše vztahy opět O. K.

A ta módní ikona…
Miluji módu a patří ke mně, ale některé modely, které stylistka Patricia Field vybírala, mi lezly krkem. Byly kvůli tomu velké hádky, ale nakonec jsme se dohodly. Chci být originální a baví mě si vymýšlet, takže žádného stylistu nepotřebuji.

Vyrazíte do obchodů …
…a nakupuju jak zběsilá. (směje se) No, úplně to tak není, jelikož už mám mezi návrháři kamarády, tak zavolám a oni už mě čekají a ukazují, co by se mi mohlo líbit. Jinak nakupuju i na bleších trzích, které miluju.

Jakou nejdražší věc jste si koupila?
Byly to šaty od Versaceho za padesát tisíc dolarů. (asi 1 200 000 Kč – pozn. red.) Pořídila jsem si je před pěti lety, a nosím je dodnes.

Kliknutím zvětšetePřed osmi lety jste si vzala herce Matthewa Broderica a prožíváte šťastné manželství. Žádné pikantnosti v bulvárních časopisech…
Matthew je úžasný! Rozumíme si asi proto, že jsme každý úplně jiný a doplňujeme se. Také každou blbinu nevoláme do novin a neprodáváme naše fotky z dovolených. Tohle praktikuje polovina celebrit a potom vyprávějí, jak jsou novináři hrozní.

Jste první, kdo se zastal novinářů.
Mám dokonce mezi novináři nejlepší kamarádku...

Jaké jsou vaše pracovní plány?
Žádné! Nechci už natáčet, chci se věnovat manželovi a synu Jamesovi. Chci další děti a když to nepůjde, tak se pokusíme o adopci.

Jak se má váš čtyřletý syn?
Výborně, ale o synovi se nechci bavit. Bojím se o něj.

To je přece normální...
Já vím, ale před několika měsíci mi chodily dost nechutné anonymy, které vyhrožovaly únosem našeho syna. Prožila jsem si nejhorší chvíle svého života. Více se o tom nehodlám bavit.

Kliknutím zvětšeteJeště k práci, takže už vás neuvidíme v žádném filmu?
(Skáče mi do řeči) Končím. Mám svůj parfém Lovely a pracuji na své módní kolekci. To budou mé aktivity.

Kdyby přišla nějaká lukrativní nabídka, opravdu ji odmítnete?
Dokonce jsem odmítla! Přišla nabídka na »nekonečný« seriál, za který mi nabízeli skoro 40 milionů dolarů. Natáčelo by se snad tři roky. To už ale opravdu ne.


Jessica mýma očima

I přesto, že se hodně distancuje od své »osudové role« v Sexu ve městě, nemůže ji zapřít. Byla skvěle oblečena a na nohou měla své oblíbené boty od Manola Blahnika, za které utrácí stejně jako Carrie. V peněžence má fotku manžela a syna. Tvrdí, že s nimi žije krásný život. Miluje bílé víno a krevety, po dobu rozhovoru pila »těžkou« colu, protože »light« nemusí. Povídání se Sarah patřilo vedle Jacka Nicholsona k těm nejlepším. A jako jediná si na celý rozhovor vypnula telefon!


Autor: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.