Jaroslav Bednář a Lucie Hadašová: Máme Denisku! Jsem nejšťastnější člověk na světě, říká hokejista Davosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jaroslav Bednář a Lucie Hadašová: Máme Denisku! Jsem nejšťastnější člověk na světě, říká hokejista Davosu

Hokejový reprezentant Jaroslav Bednář a Česká Miss 2007 Lucie Hadašová jsou od včerejška šťastnými rodiči dcerky Denisky.
Hokejový reprezentant Jaroslav Bednář a Česká Miss 2007 Lucie Hadašová jsou od včerejška šťastnými rodiči dcerky Denisky. (Aha! – Denisa Hamerníková, profimedia.cz)

Ještě o víkendu dával gól za švýcarský Davos Curychu, včera už hokejista Jaroslav Bednář (33) slavil v Praze. Jeho přítelkyně, Česká Miss 2007, Lucie Hadašová (24) porodila holčičku. „Máme krásnou dceru, jmenuje se Deniska. Jsem nejšťastnější člověk na světě,“ řekl Bednář exkluzivně pro deník Aha!

Malá Deniska se prodrala na svět včera v půl deváté ráno, váží 3,41 kilogramu a měří 51 centimetrů. A přešťastný otec byl u toho. „Narychlo jsem přiletěl do Čech a zase narychlo odletím. Budu si přát, aby moje rodina, která je pro mě nade vše, byla co nejdřív se mnou,“ vyznal se forvard Davosu. „Máme super trenéra. Co se týká hokeje, je přísný, ale co se rodinného života týče, je férový. Bez problémů mě pustil,“ poděkoval na dálku Arno Del Curtovi.

Díky němu narození své druhé dcery stihl. „Samozřejmě, že jsem byl u porodu. Proběhl v neskutečné pohodě, veškerý personál – doktoři i sestřičky – byl super. Pupeční šňůru jsem nestříhal, ale mám všechno zdokumentované,“ radoval se Jaroslav Bednář, jenž má z manželství s Martinou (dnes už Žemličkovou), dceru Natálii (10). „Holky jsou narozené den po sobě, Deniska je patnáctého září a Natálka šestnáctého,“ pochlubil se.

Zatímco na ledě se nebojí tvrdých střetů, včera byl naměkko. „Jsem z toho stejně hotovej, jako když se narodila Natálka. Možná čím jsem starší, tím víc to na mě doléhá,“ přiznal. „Je úžasné, co s mojí přítelkyní prožíváme. Malá je krásná,“ rozplýval se Bednář. Dceru chtěl zapít, ať je zdravá. Jen to nemohl přehánět, brzy musí zpátky do Davosu. Hrát hokej...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.