Adamovská má nového chlapa! Alespoň v seriálu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adamovská má nového chlapa! Alespoň v seriálu...

Ačkoliv je Zlata Adamovská v seriálu vdaná za Petra Štěpánka, Janu Kanyzovi podlehne!
Ačkoliv je Zlata Adamovská v seriálu vdaná za Petra Štěpánka, Janu Kanyzovi podlehne! (TV Nova )

Herečka Zlata Adamovská (51), která se v květnu po šestadvaceti letech manželství rozvedla s publicistou a čerstvě i ministrem vnitra Radkem Johnem (55), jenž jí tajil nemanželskou dceru, je stále bez partnera. Snad aby jí to scenáristé populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2 vynahradili, rozehráli okolo ní milostný trojúhelník! V něm Zlata seriálového manžela Petra Štěpánka dokonce podvede s Janem Kanyzou (62)!

V lednu se Zlatě Adamovské zhroutil svět. To když po šestadvaceti letech manželství zjistila, že její nyní již bývalý muž Radek John sedm let tajil nemanželskou dceru. Doposud nepotkala nikoho, kdo by ji učinil znovu šťastnou. Nového přítele jí do cesty přihráli až scenáristé »novácké« Ordinace, kde její srdce bude dobývat Jan Kanyza.

„S Honzou to bylo pracovní setkání po osmnácti letech, kdy jsme spolu točili Hříchy pro pátera Knoxe. Tam Honza hrál také jednoho z mých nápadníků, takže se situace bude opakovat, ale jak to dopadne tentokrát, to vám prozradit nemohu,“ řekla se smíchem deníku Aha! Adamovská, která je v seriálu vdaná za Petra Štěpánka (61, Eduard Valšík).

To ovšem Janu Kanyzovi (Viktor Hofman) vůbec nevadí a jde si tvrdě za svým! V díle, který dnes večer odvysílá televize Nova, Bělu pozve na víno a svede ji. V příštím díle skončí Zlata v Kanyzově náruči při vášnivém polibku.

Zda ale seriálová Běla Páleníková opustí manžela Petra Štěpánka natrvalo a dá přednost Kanyzovi, ukáže čas. Prozradit ale můžeme to, že Petr Štěpánek se coby zásadový Eduard nikdy nevzdává a nezalekne se ani Kanyzy, který má jako ředitel nemocnice obrovskou moc a nezdráhá se použít i ne zrovna taktní metody.

Petr Štěpánek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.