StarDance: Odstoupila Medvecká, nahradí ji Langerová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

StarDance: Odstoupila Medvecká, nahradí ji Langerová!

Taťjana Medvecká sice podepsala smlouvu a začala trénovat, ve StarDance se ale neobjeví.
Taťjana Medvecká sice podepsala smlouvu a začala trénovat, ve StarDance se ale neobjeví. (Aha! – Dalibor Puchta, Dan Černovský)

Na Kavčích horách je pořádně horko! Přestože čtvrtý ročník taneční soutěže StarDance má začít až 30. října, už teď celebrity trénují a potí se na tanečních parketech. Jedna z nich ale udělala štábu nečekanou čáru přes rozpočet! Svou účast totiž náhle zrušila herečka Taťjana Medvecká (56)! Jako náhrada za ni nastupuje první česká SuperStar Aneta Langerová (23)!

V letošním ročníku se očekávají taneční kreace zejména od hereček Veroniky Žilkové a Jitky Čvančarové, z pánů mají zaujmout Saša Rašilov či Alexander Hemala. Trénovat začala i Taťjána Medvecká, ta ale tento týden tréninky přerušila a ze soutěže tak ještě před začátkem odstoupila.

„Paní Medvecká zjistila, že zdravotně na tak náročné výkony, jaké v taneční soutěži diváci očekávají, nemá,“ prozradil deníku Aha! zdroj z »Kavek«. Už ve čtvrtek odpoledne ale byla díra po Medvecké v tanečním týmu zaplněna! Do jámy lvové totiž vkročila první česká SuperStar Aneta Langerová.

„Byla se v televizi dohodnout na podrobnostech. Plán tréninků už má odsouhlasený a začne cvičit co nejdřív, takže ostatní před ní moc velký náskok mít nebudou,“ dodává náš zdroj. Soutěži StarDance, když hvězdy tančí budou patřit sobotní večery na ČT1 od 30. října...

Aneta Langerová má šanci vyhrát čtvrtý ročník taneční soutěže slavných.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.