Dvojice, která rozesmála republiku: Na pódiu nemehla, jinak mistři aikido! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvojice, která rozesmála republiku: Na pódiu nemehla, jinak mistři aikido!

Frenetický tanec dvojice ze Žatce rozesmál snad všechny.
Frenetický tanec dvojice ze Žatce rozesmál snad všechny. (archiv TV Prima, facebook.com)

Že občas k postupu v soutěži stačí být naprosto netalentovaný, ukázalo recesistické duo ze Žatce, jež si říká Brejkdens Bradrs. „Poradili nám, ať se téhle image držíme,“ nechal se slyšet Lukáš (31), který spolu s Pepinem (31) povedené duo tvoří.

Deník Aha! ale už ví, jak oba muži vypadají pod maskou z černých knírů!

Už jejich nástup na pódium vyvolával u diváků salvy smíchu. Černě namalované obří kníry a obočí doplnili teplákovými soupravami a lyžařskými čepicemi z dob nejhlubšího socialismu. „Předvedeme vám pár tríčků, které popírají zákony gravitace,“ slibovali a porotce odzbrojili tím, že jim pod podmínkou, že postoupí, dali úplatek v podobě salámu.

Pak konečně předvedli své číslo. Jejich parodie na breakdanceové kapely odbourala nejen Lucii Bílou, ale prakticky celý sál. „Vás chci vidět v Las Vegas,“ kroutil hlavou nevěřícně Jaro Slávik. Tři jasná ANO pro postup byla samozřejmostí.

A kdo že pánové jsou? Na pódiu nemehla, jinak však mistři bojového umění aikido. Tam se také před 16 lety seznámili. „Po roce 2000 jsme s dalšíma kámošema začali natáčet Žateckou prdu, něco ve stylu Tele Tele. Odtud byl už jenom krůček k Brejkdens Bradrs, které jsme dali dohromady v roce 2004,“ poznamenal Lukáš, který se podobně jako parťák Pepino na podzim oženil.

Šimi a Pepino

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.