Michael Douglas o rakovině v posledním stadiu: Moc to bolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michael Douglas o rakovině v posledním stadiu: Moc to bolí!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (ČTK, EPA)

Tradiční britská zdrženlivost je pryč! Herečka Catherine Zeta-Jones (40) se po zjištění, že lékaři objevili u jejího manžela Michaela Douglase (65) rakovinu jícnu, až když dosáhla nejhoršího stadia, neudržela a označila doktory za neschopné lemply. Michaelovy naděje na přežití se podle ní jejich chybou výrazně zmenšily.

„Jsem tak rozčilená, že to ani nemohu popsat. Michael měl dlouho bolesti, nechal se opakovaně vyšetřit, ale lékaři nemoc odhalili až před třemi týdny. Je to banda neschopných lemplů!“ ulevila si herečka, která si Michaela vzala před deseti lety a dala mu syna Dylana (10) a dceru Carys (7).

Michael potvrdil, že cítil bolest v oblasti ucha a krku. Problém nepodcenil, ale jsou to pouhé tři týdny, co vyšetření konečně odhalilo nádor. Tou dobou ho už ale diagnóza nepřekvapila. „Věděl, že se něco děje. A já jsem to tušila s ním, takže to nebyl až tak velký šok,“ říká Catherine.

Rakovina ve čtvrtém stadiu mezitím pronikla do dalších částí krku a hlavy. Michaela nyní čekají dva měsíce chemoterapie a ozařování. Lituje, že ztratil týdny běháním po doktorech, kteří na nic nepřišli. „Ale já tu nemoc porazím!“ prohlásil rezolutně, přestože bojuje s velkou bolestí.

Catherine se tváří odhodlaně, ale stojí ji to hodně sil. „Nejhorší je vidět, jak je Michael unavený. On, který byl vždy plný energie,“ říká herečka.

Michael je přesvědčený, že na vině jsou alkohol a cigarety, kterým dlouhé roky holdoval. Kouřit přestal teprve před dvěma lety. Ke zlozvykům se přidal i stres. V dubnu byl jeho syn Cameron (32) odsouzen za drogy a jeho bývalá žena Diandra (52) se s ním soudí o peníze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.