Jsou tu noví Lunetici! Na dívky zaútočí Love Message! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jsou tu noví Lunetici! Na dívky zaútočí Love Message!

Love Message tvoří (zleva): Roman, Pawlos, Pavel a Michal.
Love Message tvoří (zleva): Roman, Pawlos, Pavel a Michal. (: hp-entertainment/O. Košík)

PRAHA – Česko už za pár dnů zachvátí nová hudební senzace. Na přelomu srpna a září začne vířit stojaté vody českého šoubyznysu nejen třetí řada »novácké« reality show Česko hledá SuperStar, ale vtrhne do něj i čtveřice kluků, kteří si říkají Love Message. A všem předvedou, jak dokážou »Žít svůj sen«.

Česko už za pár dnů zachvátí nová hudební senzace. Na přelomu srpna a září začne vířit stojaté vody českého šoubyznysu nejen třetí řada »novácké« reality show Česko hledá SuperStar, ale vtrhne do něj i čtveřice kluků, kteří si říkají Love Message. A všem předvedou, jak dokážou »Žít svůj sen«...

Se startem nového školního roku odstartuje i nová chlapecká skupina. Zase budou útočit na srdce zejména dívčí části populace a zase jsou to čtyři kluci jako před lety legendární Lunetic. Tentokrát se ale fanynky budou učit správně vyslovovat název Love Message. „No, opakujte si: láv mesidž, láv mesidž,“ směje se Michal, který Love Message tvoří spolu s Pawlosem, Romanem a Pavlem.

„Dali jsme se dohromady na konkurzu, který vyhlásilo Bravo spolu s producentem Hubertem Patou. A ačkoliv jsme každý z jiného konce republiky, hned jsme si padli do noty,“ přiznává Roman. „Spojovalo nás totiž společné přání – mít svou skupinu. A tak jsme mohli začít žít svůj sen,“ dodává Pavel. A právě výrok Žít svůj sen se stal i jednomyslnou volbou, když se diskutovalo o názvu debutového alba Love Message.

„Album spatří světlo světa v posledním zářijovém týdnu a poctivě jsme na něm makali víc jak půl roku, a na skvělém výsledku je to znát. Chytlavé taneční kousky i něžné balady tvoří kompaktní celek,“ dodal Pawlos s tím, že nedočkavci si mohou ukázky čtyř songů poslechnout už dnes na oficiální internetové stránce www.lovemessage.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.