Švandová: Brýle? Jen na čtení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Švandová: Brýle? Jen na čtení!

Jana Švandová (vpravo) se zpěvačkou a moderátorkou pořadu Breakout televize Óčko Daniou alias Danielou Krhutovou zastává názor, že slunečních brýlí není nikdy dost.
Jana Švandová (vpravo) se zpěvačkou a moderátorkou pořadu Breakout televize Óčko Daniou alias Danielou Krhutovou zastává názor, že slunečních brýlí není nikdy dost. (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Herečka Jana Švandová (57) dioptrické brýle zatím nepotřebuje. „Problémy s očima ještě nemám, brýle využiji pouze při čtení,“ svěřila se deníku Aha! stále okouzlující herečka.

Herečka Jana Švandová (57) dioptrické brýle zatím nepotřebuje. „Problémy s očima ještě nemám, brýle využiji pouze při čtení,“ svěřila se deníku Aha! stále okouzlující herečka.

Při návštěvě v Obchodním centru Chodov, kde natáčela reportáž pro hudební stanici Óčko, zabrousila do obchodu s optikou Fokus optik. Neodolala a vyzkoušela si spoustu brýlí. Nejvíc ji ovšem zaujaly brýle sluneční.

„Už mám jasno, moc se mi líbí tyto a myslím, že mi i sluší,“ ukazovala Jana Švandová na brýle značky Yves Saint Laurent, které si i vybrala a odnesla domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.