Poraněný poslanec Vodrážka (ODS): 50 stehů ve tváři! Říká: Už nejsem Ken, vypadám jako válečný veterán z Afghánistánu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poraněný poslanec Vodrážka (ODS): 50 stehů ve tváři! Říká: Už nejsem Ken, vypadám jako válečný veterán z Afghánistánu

Na obličeji politického krasavce se pád podepsal více než padesáti stehy!
Na obličeji politického krasavce se pád podepsal více než padesáti stehy! (Aha! – Karel Kopáč)

Poslanec za ODS a starosta Prahy 13 David Vodrážka (39) měl smolnou neděli. Když se totiž vracel po silnici domů z výletu na kolech, spadl a ošklivě si poranil obličej. „Kdybych neměl helmu, byl by se mnou amen,“ sotva mluví Vodrážka.

Není divu, na jeho obličeji doktoři nechali přes padesát stehů. „Panu Vodrážkovi jsme chirurgicky ošetřili mnohočetné úrazy obličeje a krku. Díky helmě by zranění neměla zanechat následky,“ popsal Jan Betka, přednosta Kliniky ORL a chirurgie hlavy a krku FN Motol. Vodrážka má navíc pohmožděnou páteř a otřes mozku.

A jak se to všechno semlelo? „Jel jsem v neděli pozdě odpoledne po silnici na kole. Nepamatuji si, jestli mě vytlačilo auto, anebo jsem na něco najel. Každopádně jsem byl najednou ve škarpě,“ popisuje Vodrážka noční můru každého cyklisty. „Naštěstí ale nemám v obličeji žádné zlomeniny, jen mě celého sešili,“ dodává poslanec, který si včera pobyl v nemocnici a dnes by ho měli pustit domů, pokud nebudou žádné komplikace.

Vodrážka, který je považován za jednoho z nejpřitažlivějších politiků a občas se mu říká »Ken«, ale i na ošklivém zranění vidí něco dobrého. „Snad už mi konečně odpářete toho Kena. Teď jsem jak veterán z Afghánistánu!“ smál se.

S četnými zraněními hlavy se politik sotva napije. Na snímku je s profesorem Janem Betkou, který ho ošetřoval.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.