Martin Severa: se vrací do ČT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Martin Severa: se vrací do ČT

Martin Severa se po dvanácti letech vrací na obrazovky veřejnoprávní České televize jako moderátor podnikatelského magazínu POKR.
Martin Severa se po dvanácti letech vrací na obrazovky veřejnoprávní České televize jako moderátor podnikatelského magazínu POKR. (: TV Nova, Marek PÁTEK)

PRAHA – Moderátor Martin Severa (50) se vrací na obrazovky! Bývalá hvězda »nováckých« Televizních novin ovšem nezakotví na Nově ani na Primě, kde se nedávno zúčastnil castingu na moderátora Zpravodajského deníku, ale po dvanácti letech se vrátí na obrazovky České televize.

Moderátor Martin Severa (50) se vrací na obrazovky! Bývalá hvězda »nováckých« Televizních novin ovšem nezakotví na Nově ani na Primě, kde se nedávno zúčastnil castingu na moderátora Zpravodajského deníku, ale po dvanácti letech se vrátí na obrazovky České televize. Již od září bude jednou týdně moderovat magazín POKR (POstřehy, Komentáře a Rady pro podnikatele) určený podnikatelům, který bude vysílat ČT každý čtvrtek po 22. hodině.

„Ještě je předčasné o tom mluvit. Byl jsem osloven a nebráním se žádnému novému serióznímu formátu,“ řekl deníku Aha! Martin Severa, který začínal v ČT v roce 1992 jako reportér ve zpravodajství a moderátor nočních Zpráv. Později působil jako moderátor Deníku a Deníku plus, kde se střídal s Pavlem Zunou. Od roku 1994 byl Severa na Nově v Televizních novinách ve dvojici s Martinou Kociánovou a po jejím odchodu s Jitkou Obzinovou. Z Novy odešel v roce 1999.

POKR do prázdnin moderoval Aleš Cibulka a od září se v něm budeme pravidelně setkávat právě s Martinem Severou. Přestože se Severa zatím ke svému návratu na obrazovky České televize nevyjadřuje, nám se podařilo zjistit, že první natáčení má již v úterý v jednom pražském kasinu. Po prázdninách se POKR s novým moderátorem Martinem Severou objeví poprvé na obrazovkách ČT ve čtvrtek 7. září ve 22 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.