Lucie Bílá na golfu: Její milenec se Noidovi vyhnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá na golfu: Její milenec se Noidovi vyhnul!

Za zpěvačku se ujal hry její kamarád kněz Zbigniew Czendlik, jenž nakonec stanul na vítězných příčkách.
Za zpěvačku se ujal hry její kamarád kněz Zbigniew Czendlik, jenž nakonec stanul na vítězných příčkách. (Aha! – Martin Hykl, www.hermina.cz)

Lucie Bílá (44) si po dlouhé době užívala víkend bez slávychtivých exotů, které hodnotí jako porotkyně soutěže Česko Slovensko má talent televize Prima! Na golfovém turnaji muzikálu Carmen v Hodkovičkách mělo dojít i na první setkání jejího milence Petra Makovičky (33) a exmanžela Václava Noida Bárty (29). Jenže nový partner Bílé posloužil jen jako řidič. Svou lásku vyložil a odjel pryč.

Se svým bývalým manželem Noidem prohodila Bílá jen pár slov a pak se zapojila do golfového turnaje, v němž herci muzikálu Carmen soupeřili s kolegy z obnoveného představení Jesus Christ Superstar.

Hned po prvním Lucčině odpalu se ale jejích holí chopil kněz a kamarád Zbigniew Czendlik. Ten také turnaj vyhrál a vybojoval tak pro Carmen vítězství.

Za »Ježíšův tým« se pak rval Jiří Korn (61), který si na hřiště dotáhl nejen vak s golfovými holemi, ale i kulatící se panděro. Přitom měl vždycky figuru jako ze žurnálu.

„Jasně že tloustnu. Ale snažím se krotit v jídle a hýbat se, ale v mém věku to jde hodně těžko,“ posteskl si Korn, který si v zimě na sjezdovce poranil rameno a od té doby už sportu tolik nedá. Dříve vysportovaný zpěvák, který držel krok se svými o generace mladšími tanečníky, na postavu a rýsující se pupek už, zdá se, rezignoval.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.