EXKLUZIVNĚ! Milan Bahul: Známe důvod jeho odchodu z Ordinace! Amputace nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

EXKLUZIVNĚ! Milan Bahul: Známe důvod jeho odchodu z Ordinace! Amputace nohy!

Milan Bahul
Milan Bahul  (TV Nova)

Nová série populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2 startuje až zítra a deník Aha! již dnes exkluzivně přináší největší tajnosti, která unikly ze scénáře! Proto už víme, proč ze seriálu musí zmizet Milan Bahul (49), který ztvárňoval doktora Pusenského.

Nováček Jan Kanyza (62) alias ředitel nemocnice Viktor Hofman bude coby velice vlivný muž stát za velkými změnami v seriálové Kamenické nemocnici a »díky« němu ze seriálu odejde jako první Milan Bahul i se svou manželkou Bárou Munzarovou (38, Pavla Barnová). Kanyza se totiž jako ředitel nemocnice »plete« do případu Bahula, který je velmi komplikovaný a skončí amputací nohy mladého pacienta.

Ačkoliv není Kanyza obeznámen se všemi detaily, Pusenskému zákrok vyčítá a nepostaví se za něj ani před pacientovými rodiči, kteří se domnívají, že nebyla amputace nutná. Zásadový Bahul si to nenechá líbit a vyrazí do útoku. A právě to se stane jeho postavě osudným – coby doktor v Kamenické nemocnici skončí a ze seriálu odejde přesně, jak deník Aha! informoval již před prázdninami. Co dalšího zamává s osudy seriálových hrdinů?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.