Madonna a její »zajíček« Jesus: Plánují svatbu! V Rusku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Madonna a její »zajíček« Jesus: Plánují svatbu! V Rusku!

Madonna
Madonna (ČTK/AP, ara)

Včera oslavila 52. narozeniny a brzy bude následovat svatba. Americká zpěvačka Madonna se podle nejbližších přátel chystá v září provdat za svého o 30 let mladšího přítele Jesuse Luze. Obřad by se měl uskutečnit ve starobylém carském paláci v ruském Petrohradu.

První uniklé informace hovoří o velkolepé svatbě, která bude ve stylu před stoletím zaniklé pompy ruského carského dvora. Nelze ovšem čekat, že by královně popu požehnal pravý ruský pop, protože ona sama vyznává židovskou mystiku kabalu, ke které by se měl tento víkend přihlásit i Jesus.

Pár tak zjevně překonal menší krizi z počátku roku a chystá se vstoupit do nové etapy vztahu. Nedávnou informaci, že mu Madonna kontroluje mobil, odmítl brazilský model Jesus jako naprostý nesmysl. Ona zase popírá, že by ji mladý milenec využíval. A tak se může Madonna bezhlavě vrhnout do svatebního dobrodružství. Už potřetí. S americkým hercem Seanem Pennem (50) vydržela pouhé čtyři roky (1985 až 1989), s britským producentem Guyem Ritchiem (41) pak žila osm let (2000 až 2008).

Jak dlouho asi vydrží s Jesusem?

Mladičký Jesus se stane už třetím Madonniným manželem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.