Topolánek si nežije vůbec špatně: Nové auto za 1,5 milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Topolánek si nežije vůbec špatně: Nové auto za 1,5 milionu!

Nový model
Nový model (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Novotný, M.Rušinová, ČTK – H. Slavík)

Odstrčený expremiér Mirek Topolánek (54) se připravuje na novou roli profesora na Vysoké škole ekonomické v Praze a tráví čas s novomanželkou Lucií Talmanovou (42) a synem Nicolasem (3). I přesto, že se mu peníze zrovna nekutálí a ještě bohatě v rozvodovém řízení vyplatil svoji exmanželku Pavlu, si zvládl pořídit luxusní vůz Volvo XC90, které podle oficiálního ceníku stojí až 1,5 milionu korun!

Mnozí se ptají, kde na svůj luxusní životní styl bere i poté, co politická kariéra vyprchala. Topolánek je ale známý tím, že je mu jedno, co si kdo o něm myslí, a nové auto zaparkoval pěkně v centru Prahy před svým bytem a patřičně ho vystavil na odiv. „Parkuje tady hned před jeho barákem,“ volal včera do redakce Aha! jeden ze čtenářů.

A vskutku! Je vidět, že ačkoliv co do žen je Topolánek přelétavý, autům zůstává věrný. Koupil si totiž jen modernější verzi modelu XC90 D5, který k němu dlouhá léta neodmyslitelně patřil. Ten přitom za podivných okolností koupila Talmanová v roce 2004 od manažerky pražských butiků Gabriely Horáčkové...

PRAHA-STARÉ MĚSTO, SRPEN 2010. Před domem teď čeká tahle nablýskaná mašina.

PRAHA-STARÉ MĚSTO, DUBEN 2010. Starý model terénního volva. Tím už se Topolánek asi prohánět nebude.

Lucie Talmanová a Mirek Topolánek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.