Pravda o manželství exBrouka McCartneyho & Heather Mills: Dal 720 milionů za sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pravda o manželství exBrouka McCartneyho & Heather Mills: Dal 720 milionů za sex!

Paul s Heather Mills v roce 2005.
Paul s Heather Mills v roce 2005. (ČTK/AP)

Ona si oblékla průhledné upnuté tričko, pod nímž se rýsovala její velká prsa, a on se prostě nedokázal dívat jinam. Takhle nějak začal vztah exBeatla Paula McCartneyho (68) a bývalé modelky Heather Mills (42), kterou média té doby líčila jako statečnou ženu, jež se umí vypořádat se ztrátou nohy (o tu přišla při atohavárii v roce 1993). Nové detaily o intimním životě Paula McCartneyho a Heather Mills jsou z knihy Howarda Sounese, která vyjde za několik dnů a z níž vám už teď přinášíme ty nejlepší úryvky!

Nedokázal se dívat jinam

K prvnímu a osudnému setkání došlo v roce 1999. „Kdo je ta žena?“ otázal se tehdy Paul a Heather měla o několik dnů později vzkaz na záznamníku od pana McCartneyho, který by rád věnoval peníze její charitativní organizaci.

Poprvé si pohlédli do očí v Paulově kanceláři, v níž také vypsal šek na 4,5 milionu korun – to ještě ani netušil, že ho v budoucnu bude stát tahle paní mnohem víc! A Mills si tenkrát nemohla nevšimnout, že jí štědrý dárce okukuje pozadí.

O svolení žádal mrtvou manželku

McCartney se tou dobou stále vyrovnával se ztrátou milované manželky Lindy, která podlehla rakovině v roce 1998. A stále se přesvědčoval, že by se Linda nezlobila, kdyby Heather pozval na rande. A zřejmě dostal pozitivní odpověď, protože se z Paula a bývalé modelky stala nerozlučná dvojice. Paul půjčil Mills 24 milionů Kč, aby si mohla koupit rezidenci v Sussexu, později půjčku přehodnotil jako dar.

Místo lásky sex od profesionálky

Jeho příbuzní už tou dobou měli jasno: „Čím více ji znáte, tím více si uvědomujete, že je šílená,“ řekl Paulův bratranec Mike Robbins. Paul se ale nenechával rozptylovat historkami o tom, že Mills dříve dělala luxusní prostitutku a že ve své první práci v klenotnictví obchod doslova vyrabovala, za což si vysloužila podmínku. Příčinou byl podle Mika sex: „Spletl si prostě lásku se sexem.“ A že to opravdu nebyla láska, viděl hned každý – tedy až na Paula. Když Heather představil svým přátelům, několik z nich ji identifikovalo jako holku, která lovila kdysi v nočních klubech pracháče. „Není tu nikdo zajímavý. Jdu nakupovat,“ řekla prý tehdy při této seznamovačce rozladěná Mills a Paul ji následoval.

Svatba a hysterické hádky

V roce 2001 si hudebník klekl na kolena, aby jí mohl dát drahý prsten se safíry a zeptat se, zda si ho vezme. Heather tehdy svolila. Jenže... „Nechci si tě vzít. Svatba nebude!“ křičela o několik měsíců později v hotelovém apartmá v Miami a vyhodila vzácný prsten z okna. Zaměstnanci hotelu jej pak hledali detektorem kovů. I přesto byla v roce 2002 v Irsku velká svatba. Jenže po ní se hádky stupňovaly. Při jedné z nich Heather roztřískala kameninové nádoby, sklenice a lustr a svého manžela polila kečupem.

Zakazoval jí kojit?

Po narození jejich dcery Beatrice v roce 2003 se Paul snažil dát manželství do pořádku. Marně. „Paul mně zakazoval kojit, prý jsou prsa jen jeho. A musela jsem mu vařit každý den,“ stěžovala si u rozvodového soudu Mills.

Paul se vše snažil »vyžehlit« šperky za 8 milionů Kč, které jí daroval. Jenže s jídlem roste chuť a Mills se poté snažila vymoci desítky milionů od Paulova účetního. McCartneymu došla trpělivost a po své manželce hodil lahev červeného.

Žádala 4 miliardy!

O několik dní později, 25. srpna 2006, podali žádost o rozvod. Jeho stále ještě manželka se připodobňovala k princezně Dianě a stěžovala si na obrovský tlak médií. „Jednají se mnou hůř než s pedofilem, a to se 20 let věnuji charitě!“

Heather žádala po McCartneym jako odstupné téměř 4 miliardy korun! Nakonec vysoudila »jen« 720 milionů korun.

Manželství se podepsalo i na jeho tváři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.