Jana Bernášková ve Vyprávěj: Budu hrozná mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Bernášková ve Vyprávěj: Budu hrozná mrcha!

Jana Bernášková, známá z novácké Ulice, bude nová »mrcha« ve Vyprávěj!
Jana Bernášková, známá z novácké Ulice, bude nová »mrcha« ve Vyprávěj! (Aha! – Marek Pátek)

Herečka Jana Bernášková (29), kterou si mnozí pamatují coby kadeřnici Bety z »novácké« Ulice, si svou novou roli účetní Ivety, jež se po prázdninách objeví v seriálu Vyprávěj, nesmírně užívá. „Hraji hroznou potvoru, až jsem se jí sama lekla,“ nechala se slyšet maminka čtyřleté Justýny.

I když se může její postava divákům zdát na první pohled milá a usměvavá, opak je pravdou. „Na každého se sladce usmívám, zdánlivě chci být s každým zadobře, hlavně pak se svojí šéfovou, ale ve skutečnosti jsem pěkná potvora, která si jde tvrdě za svým a neváhá k tomu použít jakýchkoli prostředků,“ řekla o své postavě Bernášková, která zároveň nevylučuje, že se vrátí i do Ulice.

„V současné době o všem jednáme, oslovili mě, takže je dost možné, se do seriálu vrátím – to bych moc ráda,“ tvrdí herečka, která se po mateřské dovolené na práci vyloženě těší. „Mám z toho velkou radost, nedávno jsem navíc dotočila ruský film, odehrávající se ve 30. letech,“ pochlubila se Bernášková, která se příznivcům Vyprávěj představí už v září.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.