Jaromír Nosek z Vyprávěj: Hraje, aby splatil dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Nosek z Vyprávěj: Hraje, aby splatil dluhy!

V retro seriálu Vyprávěj hraje Nosek po boku Romana Vojtka (vpravo).
V retro seriálu Vyprávěj hraje Nosek po boku Romana Vojtka (vpravo). (Aha! – Daniel Černovský)

Herec Jaromír Nosek (32) má dluhy! Oblíbený herec z filmů Román pro ženy či Účastníci zájezdu podlehl bohémskému životu a neplnil své finanční závazky.

Proto byl nucen přijmout roli v retro seriálu České televize Vyprávěj, kde ztvárnil politického vězně Tondu Sovu. „Vždy jsem se vyhýbal všem těm přiblblým seriálům. Hraji hlavně divadlo, které vás ale moc dobře neuživí. Tak někdy člověk musí přehodnotit své priority a přijmout lépe placenou nabídku z televize,“ prozradil Nosek.

Všechny peníze prý prohýřil při bujarých večírcích, kde nechyběly krásné ženy a spousta alkoholu, za které utrácel desetitisíce. Jenže zapomínal na své závazky a dluhy se hromadily. Naštěstí dostal nabídku od České televize, která mu nabídla až 15 tisíc korun za natáčecí den. Díky nim se mu v seriálu dokonce zalíbilo.

„Natáčení Vyprávěj mě nesmírně baví. A u diváků je v oblibě, tak proč nevyzkoušet i jiné role. Rozhodně bych se nebránil,“ dodává herec. Momentálně vedle natáčení nacvičuje divadelní hru House of Love – Příběh diskokrále ve  Studiu Rubín.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.