Dominika Stará veřejně přiznala: Jsem ještě panna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Dominika Stará veřejně přiznala: Jsem ještě panna!

Dominika Stará stále ještě nenašla toho pravého.
Dominika Stará stále ještě nenašla toho pravého. (ČTK)

Zpěvačka a v budoucnu i moderátorka Dominika Stará (16) má spousty obdivovatelů, paradoxně ale na pravou lásku teprve čeká. Navíc v jednom chatu prozradila, že je ještě panna.

..

Dominice Staré chodí denně stovky obdivných e-mailů i těch s pozváním na rande. Není koncert, aby na ni některý z chlapců nepokřikoval, že ji miluje, mnozí jsou ochotní pro její autogram vystát dlouhé fronty. Je proto překvapením, že s nikým mladičká zpěvačka nechodí ani nerandí.

Otevřeně o tom mluvila při chatu na slovenském serveru Topky.sk. „Na randění mi čas nezbývá a popravdě, ani mi to nechybí,“ odpověděla na jeden z dotazů zpěvačka a dokonce prozradila, že je panna.

„Je to trochu osobní otázka, ale sex jsem ještě neměla,“ píše otevřeně. Dominika je zkrátka slušňačka každým coulem a jak několikrát v chatu napsala, pravidelně chodí do kostela a je silně nábožensky založená.

O tom, jak by měl její budoucí přítel vypadat, má ale naprosto jasnou představu. „Co se týká vzhledu, tak asi vysoký a tmavší typ, ale hlavně aby měl pěkné srdíčko a měl mě rád, takovou jaká jsem,“ vyslovila své požadavky. Je tak asi jasné, že Leoš Mareš, s nímž, jak sama potvrdila, bude moderovat první díl Talentmánie, rozhodně u mladé zpěvačky šanci nemá. Není její typ.

ČTĚTE TAKÉ:

Dominika Stará: Pronásleduje ji úchyl!

Talentmania: Tyhle chtějí být s Marešem!

Dominika Stará ze SuperStar: Brousí si zuby na Mareše!

Dominika Stará: Za hodinu vydělá 50 tisíc!

11. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.