Agáta Hanychová: Vášnivá líbačka s Aichmajerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta Hanychová: Vášnivá líbačka s Aichmajerovou!

 (Aha! – Kundrát, Pátek, Hykl, ara)

Urážky od slovenského rappera Rytmuse si musela vyslechnout modelka Agáta Hanychová. A pak ji, s modřinami na krku od škrcení, uklidňuje Eva Decastelo. To mezi nimi vyprovokuje vášnivou líbačku. Ovšem jen v novém hiphopovém klipu.

„Přišla jsi z vyje**né dědiny, většinou pocházíš z chudé rodiny…“ Tak začíná text písně nového klipu slovenského rappera Rytmuse, v níž se pouští do zlatokopek. Podobných urážek je plný celý text. A kdo je musí poslouchat? Nikdo jiný než Agáta Hanychová. Ta v klipu totiž představuje mladou dívku, která to za cenu slušného komfortu, luxusního oblečení a drahých večeří táhne s výrazně starším mužem.

Sex s ním skončí modřinami na krku. A přestože se poté znechuceně oplachuje a »úžasnou soulož« nějakou dobu se slzami v očích rozdýchává, chvíli na to už kráčí nákupní třídou s taškami z luxusních obchodů. Posadí se ke své kamarádce, kterou představuje Eva Aichmajerová, a nechá se uklidňovat. Uklidňování se mění ve vášnivé líbání…

„Tahle krátká scéna se natáčela asi hodinu. Bylo to v Praze Na Příkopě, takže na rušné třídě. Neustále kolem nás cvakaly foťáky hlavně italských turistů,“ vzpomíná na natáčení Aichmajerová.

Jak se Evě s Agátou líbalo? „Bylo to v pohodě,“ směje se Eva.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.