Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Souboj začne 29. srpna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Souboj začne 29. srpna!

Učitel hudby u poroty příliš nezabodoval, zato u divákú v sále měl obrovský aplaus.
Učitel hudby u poroty příliš nezabodoval, zato u divákú v sále měl obrovský aplaus. (Aha! – Marek Pátek)

A je to tady! Televize Prima a Nova oznámily datum, kdy se začnou bít o diváky se svými talentovými soutěžemi. A světe div se, obě stanice startují stejně – 29. srpna ve 20.00 hodin!

Bude to pecka, kterou Česko zatím nezažilo. A jen jeden může zvítězit. Všechno nasvědčuje tomu, že prim bude hrát »primácká«, mnoha světovými vysíláními prověřená verze formátu Česko Slovensko má talent.

„Diváci podle mého názoru dají přednost pořadu, který znají již ze zahraničí. Obávám se, že Nova spláče nad výdělkem. Stejně, jako když proti StarDance České televize nasadila nepovedené Bailando a proti první řadě VyVolených reality show Big Brother,“ říká mediální odborník Evžen Skřivánek.

„Věříme, že diváci ocení originální verzi pořadu, který již znají ze zahraničí. Pro ty, kteří ještě Talent neviděli, máme připraveno několik sestřihů s výběrem nejlepších účinkujících ze zahraničních verzí pořadu. Poběží až do 29. srpna, kdy začínáme,“ říká mluvčí Primy Jana Kocová.

Nova se dušuje, že tuto informaci jaktěživ neslyšela a ve stejný den začíná jen náhodou. „Opravdu se na konkurenci neohlížíme. Včera odstartovaly dlouho dopředu naplánované upoutávky na poslední srpnovou neděli, kdy začínáme,“ tvrdí zase zástupkyně Novy Michaela Fričová.

Je jasné, že si nejsledovanější česká stanice nemůže dovolit odstartovat později – to se jí ostatně vymstilo již před lety, kdy Big Brother vypustila až dva týdny po VyVolených, a to ji stálo prvenství i diváky. Takovou chybu už ale Nova nezopakuje…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.