Novomanžel Yemi: Vybíral si pohovky za statisíce za přítomnosti ochranky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Novomanžel Yemi: Vybíral si pohovky za statisíce za přítomnosti ochranky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ještě to nejsou ani dva týdny, co si řekl tanečník Yemi své »ano« s dlouholetým přítelem Jaromírem a už si chce vybavit společný byt luxusním nábytkem. Dokonce u toho asistovala ochranka.

Ta ovšem nehlídala Yemiho samotného, který se zhlížel v přepychových kouscích nábytku, ale střežila rekordně drahé diamantové golfové míčky s diamantovým markovátkem (součást golfového náčiní). Kvůli nim panovaly na slavnostním otevření salonu s výhradním zastoupením nábytku Kenzo speciální bezpečnostní podmínky. Sada míčku a markovátka má totiž cenu 22 milionů korun!

Nejen po luxusním nábytku, ale i po drahém golfovém náčiní toužebně šilhala modelka Jana Doleželová, která ochotně Yemimu radila, kterou z pohovek, křesílek nebo stolů by si měl tanečník pořídit domů. A rozhodně to není levná záležitost, ceny pohovek se šplhají ke statisícovým částkám, »nejlevnější« křesílka pak pořídí od 500 euro, tedy od 12 500 korun. Yemi je zkrátka dobrá partie...

...tak mu ochotně radila Jana Doleželová.

Cestu míčků a markovátka z dílny ALO Diamonds provázely velká bezpečnostní opatření. Bodyguardi skvosty za 22 milionů korun střežili i během slavnostního otevření salonu s nábytkem.

ČTĚTE TAKÉ:

Svatba tanečníka Yemiho: Unesli mu »nevěstu«!

Tanečník Yemi se registroval s přítelem! Trapas už na svatební pozvánce!

Veselka Yemiho: Oblékne ho stylista Beyoncé a upraví vizážistka Kylie Minogue

5. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.