Lindsay Lohan: Už ji propustili! Místo domů jde ale na odvykačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lindsay Lohan: Už ji propustili! Místo domů jde ale na odvykačku!

Lindsay poputuje z vězení rovnou na odvykačku.
Lindsay poputuje z vězení rovnou na odvykačku.

Uvězněná modelka a herečka Lindsay Lohan (24) se dnes podle všech informacích podívá na svobodu. Ve věznici měla strávit dlouhých devadesát dní, nakonec kvůli dobrému chování a přeplněnosti věznic, ji propouštějí už po jedenácti dnech. Domů se ale nepodívá.

Uvězněnou modelku a herečku Lindsay Lohan (24) dnes propustili z výkonu trestu. Ve věznici měla strávit dlouhých devadesát dní, nakonec ji kvůli dobrému chování a přeplněnosti věznic propouštějí už po třinácti dnech. Domů se ale nepodívá...

Stalo se to, čeho se Lindsay obávala nejvíc. Namísto domova uvidí Lindsay po propuštění z věznice jen další celu, a to v zařízení pro odvykání drog Morningside Recovery. Sice bude tento pobyt pro Lohan o hodně luxusnější než v Lynwoodské věznici, nadšená z toho není. „Chtěla by strávit nějaký den s rodinou, než nastoupí léčení. Je zdrcená z toho, že půjde z věznice rovnou tam,“ říká její právnička.

Jenže soud je neúprosný. A není divu. Terapie v centru, kde se zabývají závislostmi na alkoholu, na grogách i různými psychickými poruchami, by většině lidí připadal spíš jako pobyt v pětihvězdičkovém hotelu na pobřeží. Několik skvěle vybavených společenských místností, zahrada, pláž, pěkné pokoje a lázně. To všechno teď bude muset Lindsay »vytrpět«. Zkrátka jí hned tak něco asi nenadchne...

Tahle to vypadá v Morningside Recovery

ČTĚTE TAKÉ:

Lindsay Lohan šílí, půjde z vězení do vězení

Lindsay Lohan: Porno ve vězení!

VIP trestankyně Lindsay Lohan - Na cele má televizi a šatní skříň!

Americká herečka Lindsay Lohan - První den v base

Lindsay Lohan ve vězení: Kontrola všech tělních otvorů. I vagíny!

Foto ara, webové stránky odvykacího centra

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.