Tajemství nového milence Lucie Bílé - Zastřelil se mu táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tajemství nového milence Lucie Bílé - Zastřelil se mu táta!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nový přítel zpěvačky Lucie Bílé (44), provozní baru Krásný ztráty Petr Makovička (33), před světem ukrývá děsivé tajemství. Před třemi lety se mu za záhadných okolností zastřelil jeho otčím, který ho odmala vychovával a kterého Makovička měl jako vlastního! Ze smrti svého milovaného »táty« se prý dodnes pořádně nevzpamatoval.

„Petr měl se svým otčímem krásný vztah. Měli se strašně rádi. On Petra vychovával, hrál si s ním, věnoval mu svůj veškerý volný čas. Když Petr dospíval a začala se u něj projevovat puberta, jeho otčím mu vždycky dokázal domluvit. Makovička k němu měl obrovskou důvěru, pak se mu i svěřoval s osobními věcmi. Byl pro něj prostě skvělým tátou a on bral Petra zase jako svého syna,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Makovičkova okolí.

Jenže před třemi roky přišel obrovský šok. Petrův otčím se zastřelil legálně drženou zbraní! „Přišlo to zničehonic. Nikdo tomu nemohl uvěřit. Byl to pro Petra strašný šok,“ dodává náš zdroj. Makovička se prý po této zprávě zhroutil a několik dní nebyl schopen se svým okolím vůbec komunikovat.

„Dodnes se vlastně neví, proč se zastřelil. Je nad tím spousta otazníků. Nejpravděpodobnější verzí je, že ho k tomu dohnaly zdravotní problémy. Ale co mi Petr vyprávěl, pár dní předtím, než to udělal, s ním mluvil a byl úplně v pohodě. Ještě prý vtipkoval,“ tvrdí zdroj.

Jak se zdá, tato tragédie Makovičku se slavnou zpěvačkou spojuje. I Bílé totiž náhle zemřel člověk, kterého milovala. Její první velká životní láska, dětská herecká hvězda Tomáš Holý (†22), se zabila při autonehodě.

Lucie Bílá s milencem na první dovolené u Jaderského moře - Stala se atrakcí pro turisty!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.