Tak jde čas s Madonnou - Nejodvážnější nahé fotky, díky nimž se dostala na vrchol. Jen pro otrlé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak jde čas s Madonnou - Nejodvážnější nahé fotky, díky nimž se dostala na vrchol. Jen pro otrlé...

Fotografie
Fotografie (internal)

Popová královna Madonna (52) začínala doslova z ničeho. Aby si byla schopna platit hodiny tance a zpěvu, pózovala odhalená na fotografiích Martina Schreibera za pouhých 30 dolarů. Rozhodně se jí to ale vyplatilo. Teď je celosvětovou star.

Když koncem sedmdesátých let vznikaly první nahé fotky dnešní popové hvězdy prvného formátu, ani sama Madonna možná netušila, jak velký zájem o ně za několik desítek let bude. Jedna z nic byla dokonce vydražena za neuvěřitelný milion korun.

Madonna si akty vydělávala převážně na kurzy zpěvu, herectví i tance a lze říct, že to byla dobrá investice. Jakmile ovšem začala stoupat na vrchol, začala si zpěvačka uvědomovat, že je nutné si začít hlídat image. Později si tak už dávala větší pozor a na fotkách už některá místa svého těla raději zahalila.

ČTĚTE TAKÉ:

Madonna sobě - K narozeninám plastiky za 28 milionů

Eva Herzigová: 10 nejlepších nahých fotek!Potlesk pro Julianne Moore - Nahá se lvíčaty! A to jí bude padesát!Pamela Anderson je kráva!Pamela Anderson je kráva!

VIDEO Kelly Brook: Sex na pláži a další žhavé postelové scény!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.