Šmajda po nehodě za statisíce: Může se to stát každému… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šmajda po nehodě za statisíce: Může se to stát každému…

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák Miro Šmajda (21) se před pár dny znovu narodil. Na cestě mezi Košícemi a Bratislavou nezvládl řízení, vletěl do protisměru a skončil se svým autem v lese. Z hrozivě vyhlížející nehody ale vyvázl bez vážného zranění. Co si o nehodě s odstupem času myslí?

Zpěvák Miro Šmajda (21) se před pár dny znovu narodil. Na cestě mezi Košícemi a Bratislavou nezvládl řízení, vletěl do protisměru, a skončil se svým autem v lese. Z hrozivě vyhlížející nehody ale vyvázl bez vážného zranění. Co si o nehodě s odstupem času myslí?

Toto léto mají celebrity za volantem smůlu. Před dvěma týdny měla tragickou nehodu Dara Rolins, před pár dny zdemoloval své auto Miro Šmajda. Ačkoliv se oběma nic nestalo, při nehodě Dary Rolins zahynul člověk, zatímco při karambolu Miro Šmajdy došlo jen ke škodám na zdemolovaném autě a svodidlech.

„Nesrovnával bych to s tím, co se stalo Daře Rolins,“ distancoval se Šmajda na serveru topky.sk od porotkyně Česko-Slovenské SuperStar. „Prostě si myslím, že takové věci se jednoduše stávají každému z nás, jen u někoho to jde do médií a stane se z toho kauza,“ míní zpěvák, který teď bude muset zaplatit statisícové škody a na obhajobu svou i Dary Rolins dodává, že lidé zkrátka dělají chyby a život je nevyzpytatelný.

ČTĚTE TAKÉ:

Autonehoda Mira Šmajdy: Hrozí mu pokuta! Jeho honda je na odpis!

Bouračka Miro Šmajdy: Jel nepřiměřenou rychlostí!

Miro Šmajda havaroval, usnul za volantem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.