Svatba tanečníka Yemiho: Unesli mu »nevěstu«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svatba tanečníka Yemiho: Unesli mu »nevěstu«!

Yemi s Jaromírem si vyměnili svatební slib i snubní prstýnky.
Yemi s Jaromírem si vyměnili svatební slib i snubní prstýnky. (Aha! – M. Hykl)

Tanečník a moderátor Yemi je už v »chomoutu«. Před zraky tří stovek přátel si řekli se svým partnerem Jaromírem Smetanou své ano a vstoupili do registrovaného partnerství. A přestože nešlo o klasickou svatbu, po krájení dortu došlo i na tradiční únos »nevěsty« Jaromíra.

Toho jejich přátele unesli do blízké hospody, čehož si Yemi všiml krátce po desáté hodině. „Omlouvám se, ale musím na chvilku odejít. Moje nevěsta totiž byla unesena,“ rozesmál všechny přítomné bravurní tanečník, který tak začal hon na Jaromíra. Dle jeho slov bylo ale znatelné, že ví, kde má začít hledat.

„Budu zpátky do dvaceti minut. Jen si ho vyzvednu,“ dodal Yemi, který si na své svatbě dal opravdu záležet. A měl pro to pádné odůvodnění. „Udělali jsem velkolepou svatbu i proto, že stále existuje hodně předsudků a chceme, aby se o gayích mluvilo,“ vysvětlil Yemi.

„Například to, že dokud jsme nebyli svoji, mohli jsme každý zvlášť požádat o adopci dítěte. Poté, co jsme uzavřeli registrované partnerství, už to není možné, zákon to registrovaným gayům neumožňuje,“ doplnil Jaromír.

Nechybělo ani společné krájení dortu a posléze krmení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.