Dara Rolins: Z místa tragédie se neodstěhuju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dara Rolins: Z místa tragédie se neodstěhuju!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Dara Rolins (37), které před téměř čtrnácti dny zahynul cestou do jejího nového domu v pražském Šáreckém údolí pod koly vozu motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), se už brzy bude muset na místo tragédie vrátit. A ne jednou, ale opakovaně!

Silnice, na níž k havárii došlo, je totiž její jedinou příjezdovou cestou domů! Zvládne Dara místem nehody projíždět každý den? Unese to psychicky? Nebo se raději odstěhuje?

Sama zpěvačka, která minulý pátek odletěla se svou dvouletou dcerou Laurou a manažerkou Evou Skallovou do Bulharska, aby ochránila dítě před tlakem okolního světa, zatím na stěhování nepomýšlí. „O stěhování ještě neuvažuji, mám to tam ráda. Jsou věci, před kterými neutečete, a ta Šárka za to nemůže,“ říká zpěvačka. „I když v Šárce jsem od té nehody nebyla a nejméně dalších čtrnáct dní se tam neukážu,“ dodává jedním dechem s tím, že z Bulharska se dnes vrací do Čech.

Zde se zdrží pouhý den – čeká ji totiž pracovní cesta do USA. „Odlétá tam hned po příletu na dlouho plánovanou služební cestu kvůli nábytku. Ten den, co v Praze bude, stráví u kamarádky,“ dodává k tomu zdroj ze zpěvaččina okolí.

Liché jsou i zprávy o tom, že Dařino cestování zdržuje policejní vyšetřování. To naopak nerušeně probíhá, a protože zatím nebyl určen viník, zpěvačku v jejím pohybu nic neomezuje, ani její přítomnost v Praze není vyžadována. Jediné, co ji čeká, bude podání vysvětlení na policii. „To je domluvené na 17. srpna,“ vysvětluje její právník Robert Vladyka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.